The Rain Diet

The Rain Diet

Verlies 6 tot 11 kilogram pure vetmassa per maand!

Het Rain Dieet staat voor een gezonde totaalaanpak. Gegarandeerd het meest succesvolle dieet op dit moment. Een mix van natuurlijke voedingssupplementen, eenvoudige oefeningen, een evenwichtig voedingspatroon én een positieve begeleiding. Het verstandige en logische dieet. Weinig moeite, snel resultaat.

Met het Rain Dieet verliest u niet alleen razendsnel overtollige kilo’s vetmassa, maar wordt u ook gezegend met een strak lichaam, een mooiere huidstructuur en een flinke dosis energie. Anders leren eten en leven wordt vanzelfsprekend. Zonder moeite.

U start met The Rain Diet Box. Deze box bevat alles wat u nodig heeft om succesvol met het Rain Dieet te starten. Bovendien geeft deze box recht op langer dan een jaar gratis begeleiding, dus ook wanneer u uw ideale gewicht al heeft bereikt. Voor een jojo-effect hoeft u alvast niet te vrezen.

Bij deze box hoort een (gratis) intakegesprek van 45 à 60 minuten alvorens u kan starten.

Een gezond lichaam. Een goed gevoel. Iedereen kan het bereiken!

Ruth van move volgde een aangepaste opleiding en biedt u The Rain Diet aan volgens de regels van de kunst.

Voordelen van het Rain dieet ten opzichte van klassieke proteïnediëten:

  • Totaal geen hongergevoel
  • Energie gegarandeerd
  • Geen problemen met gewichtstoename na het dieet
  • Geen negatieve effecten op de darmen en uw hormonale huishouding
  • Wetenschappelijk correct

U zal nog sneller kilo's verliezen en u zal beter in staat zijn om uw nieuwe gewicht makkelijker te behouden. Bovendien is dit de enige variant van een proteïnedieet dat darm-vriendelijk is en uw gezondheid respecteert.

Het Rain dieet bestaat uit 3 periodes: de afslankingsperiode (duurt maximaal 12 weken, afhankelijk van hoeveel u wilt vermageren), de verzilveringsperiode (duurt 9 weken), de regel van 2 (duurt maximaal 12 maanden). Vanaf de verzilveringsperiode mag u weer normaal eten en moet u enkel rekening houden met enkele eenvoudige tips. Elke periode geeft u 33% slaagkans. Als u de 3 periodes doorlopen heeft, bereikt u een slaagkans van 99%.

U kan de RainShakes ook afzonderlijk verkrijgen (€40 per pot van 17 tot 20 doseringen). U kan ze ook inzetten als een verantwoord en verstandig alternatief tijdens een klassiek (proteïne)dieet. Wilt u echter van alle voordelen genieten op het vlak van energie en gezondheid - en vooral het gewichtsbehoud na uw dieet - dan kiest u voor de volledige Rain Diet Box (€450 all-in) en werkt u uitsluitend met producten van RainPharma.

Tarieven:

Intake gesprek: 65 euro
Opvolggesprek: 15 euro (per sessie)

Alle diensverlening is gratis bij de aanschaf van een Rain Diet Box (€450). U betaalt dan niet voor het intake gesprek en niet voor de opvolggesprekken.

Goed om weten:

  • Alle Rain producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in België, en zijn in regel met de Europese richtlijnen. Enkel de allerhoogste kwaliteit.
  • De formules zijn zo gemaakt zodat alle aminozuren splitsen en er geen aminoketens blijven bestaan die voor rotting in de darm kunnen zorgen.
  • Door uitsluitend gebruik te maken van RainShakes valt u niet alleen sneller af, maar slaagt u er ook in om uw nieuwe gewicht makkelijker te behouden.
  • The Rain Diet lijkt in sommige opzichten (basisfilosofie) op een klassiek proteïnedieet, maar is qua aanpak - resultaat & samenstelling volledig anders.
  • Zonder gluten – zonder caseïne – zonder aspartaam – zonder polyolen – zonder kunstmatige kleurstoffen – zonder bewaarmiddelen. Ook geschikt voor personen met een lactose-intolerantie.